Vakantie 2012 (Fumay)

  • Dinsdag 13 juli 2010
Zaterdag 7 juli 2012

Heen reis naar Fumay. Met 6 kitcars vertrokken vanaf De Lucht in Zaltbommel. \'s Avonds barbecueën op een barbecue van 1 euro van Peter!

Zondag 8 juli 2012

Een rondleiding door de stad Fumay (in de regen). Daarna met een groep wat drinken in de kroeg. \'s Avonds pizza gegeten in een restaurant.

Maandag 9 juli 2012

Samen met Peter, Miranda, Godfried, Geertje en de kids naar Givet. \'s Avonds weer heerlijk barbecueën.

Dinsdag 10 juli 2012

In eerste instantie wil er een grote groep naar Sedan. Deze wordt in tweeën gesplitst.

Woensdag 11 juli 2012

Auto van Henk wordt bekeken en \"gemaakt\". Pannenkoeken bakken. Afwas lol in het toiletgebouw.

Donderdag 12 juli 2012

Door regen een spelletjesdag op de camping en de auto van Henk verder maken en de auto van Herman maken. \'s Middags een borrel van de camping. \'s avonds met de club uit eten. De avond wordt afgesloten met zingen in de party tent met gitarist/ zanger Gijs.

Vrijdag 13 juli 2012

Samen met Peter en Miranda naar een treinenmuseum in België. \'s Avonds met een grote groep barbecueën bij de partytent (in de regen).

Zaterdag 14 juli 2012

\'s Ochtends strijden om de voorste plek bij de bus van de bakker. Vanwege het weer zijn er veel mensen vandaag al vertrokken. Samen met Peter een wandeling langs de Maas gemaakt. Voor de laatste keer de barbecue gebruikt.

Zondag 15 juli 2012

Zonder regen ingepakt en vertrokken samen met Joop, Hanneke, Ton en Martha. Maar onderweg toch weer regen gekregen. Wel een prachtige rit gereden.